‘Vluchtauto niet opgejaagd door tv-ploeg’

1
2

De makers van SBS-programma Wegmisbruikers zeggen dat zij niet verantwoordelijk zijn voor de dood van een Turkse Tilburger die in een gestolen auto op de N3 crashte. De politie, met het camera-team van SBS, kwam afgelopen vrijdag op de weg Papendrecht-Dordrecht een BMW 5-serie tegen die op dat moment al 50 km te hard reed.

De achtervolging werd ingezet op de gestolen auto, maar de BMW die met gedoofde lichten reed, was veel te snel. Ver vooruit zagen de agenten dat de auto crashte. De bestuurder is nog wel uit de auto geweest, maar overleefde het ongeval niet. Volgens het SBS6 programma Hart van Nederland is de 24-jarige man waarschijnlijk door verdrinking om het leven gekomen.

De man die in Tilburg woonde en een bekende van de politie, wordt deze week in Turkije begraven aldus SpitsNieuws.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here