Turkse komedie groot succes

0
26

De Turkse komedie Recep Ivedik 2 heeft dit weekend in de bioscopen van Pathé meer bezoekers getrokken dan de nieuwe film van Brad Pitt. Dat heeft een zegsvrouw van de exploitant zondag gemeld. Dit is zeer opmerkelijk, omdat de Turkse film in aanzienlijk minder zalen draait dan The Curious Case of Benjamin Button.

,,Op de openingsavond trok Recep Ivedik met vijf kopieën bijna vijfduizend bezoekers”, stelt de zegsvrouw. ,,In alle bioscopen waren de zalen tot de laatste stoel uitverkocht. Dat maken we zelden mee.”

Recep Ivedik 2 is de tweede film die de komiek Sahan Gökbakar heeft gemaakt rond een populair karakter uit een Turkse televisieserie. Het vervolg verhaalt over een tamelijk lompe chauffeur met een hartje van goud die van zijn oma de opdracht krijgt om een gezin te stichten. Het eerste deel trok in Turkije meer dan vier miljoen bezoekers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here