Amsterdam meets Istanbul

1
2

Met hun vindingrijke etnische electro-dance is het trio Orient Expressions een spil in het progressieve muziekcircuit van Istanbul. Ondergedompeld in de geluiden van de metropolis tussen oost en west, gebruiken de drie muzikanten zowel traditionele instrumenten en melodieën als westerse jazz en frisse elektronica. Vanavond treden ze op met stadgenote Aylin Aslim, die met haar magistrale stem gemakkelijk beweegt tussen pop, rock en dance. Ook onze eigen Amsterdam Klezmer Band, die dit voorjaar nog samenwerkte met Orient Expressions, deelt met hen het podium en sluit de avond feestelijk af met hun bezeten nu-klezmer en onstuimige balkan beats!
Entree €17,50 (voor concertbezoekers is het nachtprogramma verder gratis)
www.amsterdamklezmerband.nl
orient expressions site

Nachtprogramma: Gypsy Oriental Beats
DJ Cay Taylan (Istanbul/Wenen), DJ Jakuza (Istanbul), DJ Sertan (NL) en DJ Eljo Balkanesque (NL)
Na het gezamenlijke concert van Orient Expressions, Aylin Aslim en de Amsterdam Klezmer Band gaat Club Pera door met een dansavond die je de oriental en Balkan clubsound van Istanbul en Amsterdam laat beleven. DJ Yakuza van Orient Expressions, die zijn DJ-carrière begon met het draaien van jazz en Braziliaanse muziek in Japan – bijt de spits af. Hij wordt gevolgd door Cay Taylan, die oosterse muziek mixt met jazz, dub, deep house en wat hiphop. Ook de in Nederland woonachtige DJ Sertan vermengt zijn Turkse roots met onder meer latin house, funk, salsa en Bollywood en DJ El-Jo Balkanesque draait KlezmerBeats.
Nachtprogramma vanaf 23.30 €10 (incl lidm)
________________________________________
ISTANBUL MEETS AMSTERDAM Vrijdag 20 juni / Paradiso
Orient Expressions & Amsterdam Klezmer Band ft Aylin Aslim
Club Pera; Gypsy Orienal Grooves

Ontmoeting tussen oost en west, live en elektronisch, rock en dance.

1 REACTIE

  1. aylin aslim is te gek.
    orient expressions ook!
    Klezmer ken ik niet, wat is dat?
    maar wel leuk hoor. klinkt erg goed!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here