Famile Arslan op voorpagina Time

0
1

Advocate Famile Arslan staat deze maand op de cover van de Europese editie van Time Magazine. De eerste advocate in Nederland met een hoofddoek zegt hierover tegen De Pers dat ze geen zin heeft om als rolmodel in beeld te komen.

Ondanks het prettige gesprek met Time blijft ze achterdochtig en is ze bang dat het tijdschrift hier misbruik van kan maken.

In De Pers zegt ze: “Ik had inderdaad een goed gesprek met die Time-journaliste, maar je kunt nooit weten wat ze ervan maken. Ik wist ook niet dat het tot een cover-verhaal zou leiden. Je blijft huiverig voor het effect. Vijf miljoen mensen zien zo’n tijdschrift. Misschien zijn er lezers bij die het niet eens zijn met hoe jij je profileert.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here