Hackers kraken opnieuw website

1
3

Hackers hebben maandag opnieuw een website van een voetbalclub gekraakt, uit protest tegen de aangekondigde film van PVV-leider Geert Wilders. Sparta Rotterdam heeft de site uit de lucht gehaald, maar de problemen waren maandagochtend weer verholpen. Na de kraak van de website van Willem II vorige week is ook de hack bij Sparta het werk van de groep die zich Ordu-yu Humayun noemt.

De Turkse vereniging meldde op de website het niet eens te zijn met de inhoud van de tegen de koran gerichte film van Geert Wilders, hoewel daarover nog niet echt veel is bekendgemaakt. Bezoekers van de site kregen de boodschap dat de kraak niet schadelijk is voor hun computer.

De hackers namen vrijdag de websites van Willem II en internetbureau Estate Tilburg over. In een verklaring werd Wilders beschuldigd van ‘lelijke aanvallen’ op de islam. Volgens de hackers moet de hele wereld weten dat de beschuldigingen ongegrond zijn.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here