Familie woest na onterechte arrestatie

2
1

Een hardhandige confrontatie met een Haagse agent leverde Turhan Yilmaz (16) donderdag een hersenschudding en een opengehaald gezicht op. De scholier, ten onrechte aangezien voor drugsdealer, vloog bij zijn aanhouding met zijn hoofd door de achterruit van een geparkeerde auto schrijft het Algemeen Dagblad.

De politie heeft inmiddels uitgebreid excuses aangeboden, maar Turhans familie kookt nog steeds van woede. ,,Sorry zeggen is niet voldoende,’’ briest moeder Yuksel, die het woord voert omdat haar zoon van de huisarts twee weken rust moet houden. ,,We hebben een advocaat in de arm genomen. Die agent zou dit werk niet mogen doen.’’

2 REACTIES

  1. […] marry besseling: kan me er iets bij voorstellen.. sterkte familie… […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here