Spectaculaire modeshow Erol Albayrak

0
2

Op 23 september 2007 organiseert Fatusch Productions het modespektakel ‘Oh so haute’, waarin de uit Turkije afkomstige mode-ontwerper Erol Albayrak zijn laatste collectie ‘Dua’ zal presenteren in het Beurs-World Trade Center te Rotterdam. Erol Albayrak staat bekend om zijn kleurrijke collecties en spectaculaire mode-shows.

Op de catwalk zullen verschijnen 21 Turkse topmodellen, waaronder SEBNEM SCHAEFER, CAGLA SIKEL, SENAY AKAY, TUGBA KARACA en ECE SUKAN. De openening van de modeshow zal door niemand minder dan MEHMET ALI ALABORA oftewel MEMOLI worden gedaan.

Met 6 dansers onder leiding van choreograaf Ugurkan Erez, 21 Turkse topmodellen en de fantastische creaties van EROL ALBAYRAK, beloven wij een uniek spektakel waarin dans, mode en muziek centraal zullen staan in het mode-evenement van 2007 in Rotterdam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here