Ramadan evenement met Soefizanger

1
4

Stichting Mystiek organiseert donderdag 25 oktober in het Muziekgebouw aan ‘t IJ een uniek Ramadan evenement met als hoogtepunt een concert van de beroemde Turkse Soefizanger Sami Savni Özer. Dit evenement wordt i.s.m. Adem Management & Consulting gerealiseerd.

De bezoekers kunnen bovendien genieten van een mystiek muzikaal voorprogramma voor het concert in de foyer welke door de Amsterdamse groep Tevazu zal worden verzorgd. Het voorprogramma zal om 19.30 en het concert om 20.30 starten.Sami Savni Özer is in 1950 geboren in Istanbul. Al op jonge leeftijd werd hij opgemerkt door zijn muzikale capaciteiten en zijn goede oor voor muziek. Mede hierdoor wordt Sami Savni Özer ook wel “geboren muzikant” genoemd. Als jonge kind leerde Özer de verschillende makama (melodieformules) door te luisteren naar de ezan en soefimuziek. Al op een hele jonge leeftijd begon Özer met zijn zangcarriere door op te treden met verschillende orkesten en groepen.

Concert Sami Savni Özer
met o.a. een muzikaal mystiek voorprogramma

Datum 25 oktober 2007
Aanvang 19 30
Plaats Muziekgebouw aan ‘t IJ, Amsterdam Entree € 25,-

1 REACTIE

  1. alweer zoiets.
    doe eens een keer iets anders dan sufi of derwish.
    en verder vind ik dat mystiek helaas alleen maar islamitische muziek of gasten heeft. dat wordt op den duur erg saai.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here