Khalid Sinouh gaat in Turkije spelen

0
3

De 32-jarige Marokkaan Khalid Sinouh heeft een nieuwe werkgever gevonden. De voormalig doelman van Heerenveen, RKC Waalwijk, Omonia Nicosia en AZ tekende vrijdag een contract voor twee seizoenen bij Kasimpasa Istanboel. Die club promoveerde afgelopen seizoen naar de hoogste Turkse afdeling meldt De Telegraaf.

“Kasimpasa is sportief een mooie uitdaging”, legt zijn broer en zaakwaarnemer Mo Sinouh aan de krant uit. “En financieel gezien heeft Khalid nog nooit zo’n goed contract getekend.” Sinouh moet zijn kunsten het eerste half jaar in het olympisch stadion van Istanboel vertonen. Kasimpasa speelde tot dusver op kunstgras, maar dat is in de hoogste liga niet toegestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here