Turkse kandidaat doodgeschoten

0
3

Een onafhankelijke kandidaat voor de Turkse parlementsverkiezingen van 22 juli is maandagavond in Istanbul doodgeschoten. De twee daders, die aanvankelijk ontkwamen, werden dinsdag door de politie gearresteerd meldt Nieuws.NL.

Nadat hij maandagavond aan een televisieprogramma had meegewerkt werd de 42-jarige kandidaat, Tuncay Seyranlioglu, op weg naar huis in zijn auto doodgeschoten. Drie andere mensen die in de auto zaten, werden gewond naar het ziekenhuis afgevoerd.

Volgens zijn website was Seyranlioglu een zakenman en eigenaar van een kleine krant in Istanbul. Het persbureau Dogan meldde dat hij de twee daders kennelijk geld schuldig was en dat hij eerder al eens was beschuldigd van fraude.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here