‘Wilders verziekt vakantiemarkt’

3
2

Reisorganisator Corendon stopt bewust met adverteren voor vluchten naar Turkije in tijden dat Geert Wilders, fractieleider van de Partij voor de Vrijheid, zich publiekelijk uitspreekt over moslims en de koran.

,,In zo’n periode heeft adverteren geen zin,’’ zegt Atilay Uslu, eigenaar van Corendon, afgelopen weekend in een interview met het Algemeen Dagblad. ,,Dan denken veel mensen dat Turkije een eng land is en boeken ze geen vakantie.’’

Het aantal boekingen in zo’n periode ligt twintig tot dertig procent onder het gemiddelde. Corendon vervoert jaarlijks ongeveer 300.000 Nederlandse toeristen naar Turkije en is daarmee de grootste Turkije-specialist van Nederland.

Door het slechte weer in Nederland loopt het aantal boekingen naar Turkije sinds enige weken op. ,,Vorig jaar rond deze tijd boekten 700 à 800 mensen per dag, nu zijn er dat 1200 à 1300. We hebben 20.000 extra stoelen ingekocht,’’ zegt Uslu. Volgens hem blijft Turkije in trek als vakantieland. Veel hotels verbeterden volgens hem het afgelopen jaar hun service.

3 REACTIES

  1. Laat die Wilders kletsen, de mensen die komen er vanzelf achter dat vakantie in Türkiye gewoon fijn is en als daar de zon er schijnt en het hier koud en nat is dan luistert elk weldenkend mens niet naar zo iemand maar boekt gewoon zijn of haar vakantie!! Wind je niet zo op yusufT, kleine kans dat je hem tegenkomt!

  2. jonge jonge wat kan wilders hier nu aan doen dat het met turkije slecht gaat als vakantie land.laat corendon de schuld eens bij zich zelf zoeken .het is een van de slechste touroperator die er maar is.slechte all innhotels slechte reisleiding en ze geven vooral geen service.de goeie tijden van corendon zijn afgelopen de mensen krijgen ze nu door gelukkig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here