PvdA onzorgvuldig met Saçan

1
1

Erdinç SaçanDe PvdA is niet zorgvuldig omgegaan met Erdinç Saçan. In de aanloop naar de verkiezingen werd hij van de kandidatenlijst gehaald vanwege zijn standpunt over de vermeende Turkse genocide op Armeniërs.

Dat meldt Novum Nieuws (video). De commissie-Vreeman, die de PvdA-nederlaag heeft onderzocht en vrijdag haar eindrapport presenteerde, geeft aan dat de partijtop onzorgvuldig met de Turkse politicus is omgegaan.

Volgens de makers van het rapport lijkt de PvdA ‘nieuwe Nederlanders’ in te zetten om makkelijk te willen scoren tijdens de verkiezingen.

1 REACTIE

 1. Dat wisten we allemaal al lang dat de PVDA, en met name Woutertje, geen ruggegraat heeft. Ze waaien met alle winden mee zolang het hen uitkomt.

  Hun standpunt over de zogenaamde Armeense genocide is totaal uit de lucht gegrepen, want Turkije bestond in die tijd nog niet eens! Plus oude koeien uit de sloot halen hebben we allemaal niks aan.

  Als we zo gaan beginnen kan ik ook nog wel een boekje opendoen over de zeerover Michiel de Ruyter, de rooftochten van de V.O.C. in de middeleeuwen, de strooptochten van de kruisridders, en de wandaden van (vroege) Nederlandse staatslieden.

  Is het geen idee om een partij der minderheden op te richten ?

  Ik denk niet alleen aan “nieuwe Nederlanders” maar ook aan mensen die geen kans krijgen om “normaal “deel te nemen aan de maatschappij om welke reden dan ook.
  Zo wordt er een platform gecreeerd om een goede communicatie tussen de diverse minderheidsgroepen moeglijk te maken. Met elkaar praten is leerzaam, en als we elkaar begrijpen zijn er voor elk probleem oplossingen te vinden.

  Nederland draait helemaal door, waar moet dit heen ?

  de meeste politici denken alleen maar aan zichzelf, ze zouden meer mens moeten zijn en ook eens aan het belang van de burger denken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here