Raad stuurt Neza Albayrak naar huis

1
8

Neza AlbayrakDe gemeenteraad van Dordrecht heeft dinsdagavond wethouder Neza Albayrak ontslag aangezegd. Dat meldt het Algemeen dagblad. Albayrak haalde afgelopen vrijdag hard uit naar de PvdA-fractie. Zij deed dit tijdens een door haar belegde persconferentie, waarin zij haar kant van het verhaal wilde belichten.

Albayrak ging er vrijdag prat op dat ze een ’stevige fundering’ had neergezet in een aantal dossiers, onder andere dat van de Sportboulevard. ,,Dat smaakte naar meer.’’

Fractievoorzitter H. Weidema denkt daar heel anders over. Hij zegt dat Albayrak wellicht meer clementie had gekregen als ze zichtbaarder had geopereerd. Alle commotie rond de wethouder is Weidema niet in de koude kleren is gaan zitten. ,,Het blijft een kwestie die nog wel even op de maag blijft liggen’’ schrijft de krant.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here