Albayrak haalt uit naar PvdA

1
2

Neza AlbayrakDe Dordtse wethouder Neza Albayrak (zus van Nebahat) haalt fel uit naar haar eigen partij, de PvdA. Die zegde ruim drie weken geleden het vertrouwen in haar op. Albayrak trad gisteravond voor het eerst in de openbaarheid schrijft het Algemeen Dagblad.

Ze denkt dat ze het slachtoffer is geworden van onderlinge verdeeldheid en rancune binnen haar partij. De PvdA kan niet leven met het feit dat Albayrak na een jaar nog niet in Dordrecht woont en de gemeenteraad bijna drie weken geleden om uitstel vroeg van de plicht tot verhuizing, een wettelijk recht. Albayrak woont in Rotterdam.

Albayrak: ,,De PvdA gebruikte mijn uitgestelde verhuizing als argument voor een vertrouwensbreuk.’’ Volgens Albayrak ‘ligt de wortel voor deze actie echter veel dieper’. De wethouder doelde op het feit dat ze ruim een jaar geleden met één meerderheidsstem door haar fractie tot bestuurder werd gekozen. ,,Mijn komst naar Dordrecht is nooit door de hele fractie gedragen’’ schrijft de krant.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here