Kenan DoÄŸulu gaat songfestival winnen

4
5

Kenan DoÄŸuluOp YouTube is het duidelijk. Turkije gaat het Eurovisie Songfestival winnen zaterdag schrijft DAG. Alle inzendingen staan al een paar weken online en worden gretig bekritiseerd en gelauwerd.

Het aanstekelijke nummer van Turkije is absoluut het populairst. Vele versies van Shake It Up Shekerim zijn al door meer dan 800 duizend mensen bekeken en hoog gewaardeerd.

Als het aan de internetkijkers ligt, is Kenan DoÄŸulu dus de grote winnaar van het 52e songfestival in Finland zaterdag.

4 REACTIES

  1. alle hollanders gelijk zeuren dat de oost-blok landen door zijn en nederland niet,en dat het weer corrupt is enz..enz…jullie kunnen gewoon niet zingen accepteer het nou eens joh..en niet gelijk over coruptie en vriendjespolitiek hebben,en dan ook nog durven zeggen dat we met ze allen het eurovisie song festival moeten boycotten ,nou dacht het niet dat liedje van servie en slovenie was gewoon perfect…ik boycot het niet iedereen heeft zijn of haar mening gegeven en daar hoort nederland niet bij…de reden dat nederland er iet bij is ligt niet aan de oost-europeanen maar aan nederland zelf,want die landen waar jullie over zeuren die presenteren hun land met fluit,gitaar,drum,piano,saxofoon,enz…enz…en dat maakt het bijzonder..en van nederlandse inbrenging zie geen nederlandse ,traditie,cultuur,warmte.enz..enz..dat is het werkelijke verschil….jongens ga nou toch niet huilen, met jullie boycotten en dergelijke…wat zielig zeg!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here