Turkije in de ban van transseksueel

1
4

Turkije is in de ban van de perikelen rond de Turkse variant van Idols: Türkiye Popstar. De doorgaans vrome Turken zijn geschokt, omdat een jurylid, Turkije’s beroemdste transseksueel Bülent Ersoy, een affaire zou hebben met één van de jonge mannelijke deelnemers. Dat schrijft het Brabants Dagblad.

Na een reeks afleveringen van Popstar werd deze week dan eindelijk de finale uitgezonden. Iedereen was ervan overtuigd dat Armagan of Erkan, geprezen door de jury, zou winnen. Toch kozen de kijkers voor de jonge Hasret. Armagan werd tweede, Erkan derde.

De uitslag en de daarop volgende reacties werden voorpaginanieuws en zijn dat dagen later nog steeds. ’Proteststemmen’, schreeuwden de krantenkoppen. Het volk zou zich tegen de talentvolle Armagan gekeerd hebben, omdat hij zou trouwen met jurylid Bülent Ersoy. Dat is een brug te ver voor Turkse moslims. Of er ook echt een huwelijk komt is nog altijd niet duidelijk, omdat Armagan blijft zwijgen schrijft de krant.

1 REACTIE

 1. hypocrisie van jewelste…

  Turkije behoort tot de landen met de hoogste aantallen geslachtsveranderingsoperaties ter wereld.

  terwijl er een stille tolerantie bestaat (als een slang niet…) wat voortkomt uit een eeuwenoude cultuur van homofilie en transsexualiteit en travestie tot aan de sultans toe, is het onacceptabel als het openlijk en duidelijk gebeurt!

  Vooral mannen zijn dan op hun ‘pik’ getrapt en vrouwen worden dan geschonden in hun vrouwelijkheid en komt de islam opeens om de hoek kijken…

  En dat terwijl in Taksim en omgeving veelal getrouwde mannen het bed delen met deze transsexuelen, travestieten en homo’s…

  leven en laten leven…!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here