Man slaat vrouw hoofd in na slecht eten

3
2

Een inwoner van Trabzon, in het noordoosten van Turkije, heeft zijn vrouw met enkele hamerslagen omgebracht omdat zij al een maand lang enkel nog deegwaren klaarmaakte, zo meldt zaterdag Het Laatste Nieuws.

“Zij was niet meer in mij geïnteresseerd, het was ondraaglijk”, bekloeg de dader, de 53-jarige K.C. zich. “Een maand lang maakte zij alleen nog noedels klaar”.

Het waren de buren die vrijdag het ontzielde lichaam van Sukran hadden ontdekt en de politie hadden gewaarschuwd. Enkele uren later werd de dader ingerekend.

3 REACTIES

  1. een idioot, zoals die overal kunnen bestaan…
    maar in culturen waar geldt; ‘at, avrat, silah, zie je helaas toch iets te snel dat er geweld bij komt richting de vrouw…
    Mannen in macho culturen houden hun eer en mannelijkheid in stand met geweld en onderdrukking daar waar hun mens en man zijn tekort schiet, gaan ze over op geweld ter compensatie en bevestiging…

    helaas is dit een cultuur…

  2. dit heeft niks met eer of cultuur temaken serdar volgens mij zit jij nog aan de borsten helaas, nou in Nerderland worden helaas alleenmaar kinderen verkracht, iedereen moet gewoon in zijn eigen laarzen kijken …..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here