Erdogan sleept oppositie voor rechter

8
1

De Turkse premier Tayyip Erdogan spant een proces aan tegen Deniz Baykal, leider van de Republikeinse Volkspartij, de grootste oppositiepartij. Erdogan voelt zich zwaar beledigd door Baykal en eist een slordige 13 duizend euro smartegeld. Dat heeft het staatspersbureau Anatolia gemeld.

Eerder deze maand noemde Baykal Erdogan in een toespraak voor zijn Republikeinse Volkspartij ,,schaamteloos”. Ook zei hij dat Erdogan zich niet weet te gedragen als premier, maar eerder als ,,een lid van de debatclub op de middelbare school”. Baykals woorden hebben de premier persoonlijk aangetast en zijn bijzonder zware beledigingen, aldus de advocaten van Erdogan.

8 REACTIES

 1. kom kom, en hoe zit het dan met zijn typeringen als comediant, fossiel, niet credible (dus eigenlijk leugenaar). En daar komt nog bij dat hij helaas inderdaad net kan debatteren. dat is een heel kunst. En niet dat Deni Baykal dat wel kan, maar hij moet niet vreemd opkijken als hij burgers afsnauwt en met handen en voeten praat tegen 70 jarigen, dat hij zo wordt getypeerd!

 2. Ridvan is iemand die onderscheid maakt tussen mensen en denkt dat zoiets als iemand homo noemen een slecht woord kan zijn! Homo zijn ben je. Het is net zoiets als hetero zijn. Vieze hetero is in die zin net zo gek als vieze homo! allebei is het te dom voor woorden! maar goed, je moet waarschijnlijk nog een 100 tal boeken lezen, 15 jaar ouder worden en iets meer van de wereld kennen dan alleen je eigen nauwe conservatieve enge wereld, om dat allemaal te snappen!

 3. Wat kunnen sommige personen (Ridvan) toch ontzettend ongenuanceerd reageren.. Als je dan geen normale reactie in woorden kunt geven schrijf dan gewoon niet want het komt op vrouwen in ieder geval dom over.

 4. Marry,

  Je geeft een perfect voorbeeld van een ongenuanceerde reactie. Je spreekt iemand aan, maar zegt ‘sommige personen’ en zet de naam de diegene tussen haakjes. Wie slim is, hoort een woord, maar begrijpt er twee. Wat is zeg mag jou ene oor in gaan en het andere weer uit. Neem maar van mij aan dat ik er niet wakker van lig of nou indruk heb gemaakt of niet 🙂

 5. Hallo Ridvan, mijn reactie was ook voor jou bestemd, maar ongenuanceerd betekent ‘bot of kortzichtig’ en dat was jouw reactie volgens mij.
  Mijn reactie was misschien ook zonder nuanc maar wat ik bedoelde op 3 maart was
  “Je geeft je ‘smoel’ maar een dauw”
  en dat is jammer!
  Je hebt in ieder geval een keurige reactie teruggegeven en dat maakt weer indruk 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here