Kenan DoÄŸulu naar Songfestival 2007

4
5

Ondanks het feit dat de meeste Turken liever de Vlaamse zangeres Hadise naar het Eurovisie Songfestival 2007 in Helsinki zien gaan, maakte de Turkse omroep TRT gisteren op een persconferentie bekend dat de 34-jarige Kenan DoÄŸulu Turkije daar zal vertegenwoordigen.

TRT heeft intern beslist dat Kenan DoÄŸulu Turkije zal vertegenwoordigen in de halve finale van het Eurovisie Songfestival 2007 op donderdag 10 mei. Met Kenan DoÄŸulu koos de Turkse omroep opnieuw voor een in eigen land erg populaire artiest schrijft Belgovision.com.

Met welk lied Kenan DoÄŸulu naar Helsinki zal afreizen is nog niet beslist. Kenan DoÄŸulu zal drie nummers voorbereiden waaruit het Turkse publiek per televoting kan kiezen.

4 REACTIES

  1. ik ben blij dat het kenan is geworden.
    met een lied dat op cakkidi lijkt, zullen we zeker in de top5 komen.
    ik heb gehoord dat sezen aksu het lied gaat schrijven… dus dat wordt al helemaal SUPER!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here