Vermoord jongetje vrijdag herdacht

0
6

De gemeente Amerongen houdt vrijdag een besloten herdenkingsdienst voor de 5-jarige Metehan. Dat heeft de gemeente donderdag bekendgemaakt. De herdenkingsdienst vindt plaats in de Andrieskerk in Amerongen en is alleen toegankelijk voor leerlingen, leerkrachten en ouders van basisschool De Regenboog, waarop Metehan zat.

Geïnteresseerden kunnen om 15.30 uur terecht in dorpshuis De Waaier, waar de dienst van afstand te volgen is. Ook zijn zij daar in de gelegenheid een condoleanceregister te tekenen. Op de website condoleance.nl hebben inmiddels bijna 200 mensen hun medeleven betuigd.

Zondag meldde zijn verwarde moeder zich bij de politie met de mededeling dat ze haar zoon had omgebracht. De politie trof het levenloze lichaam van de kleuter in haar huis aan. De 27-jarige Turkse vrouw is woensdag voor veertien dagen in bewaring gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here