Turkish Fashion Break in A’dam

2
3

Turkse merken en producenten ontmoeten elkaar op maandag 6 november in Amsterdam tijdens de Turkish Fashion Break Amsterdam 2006 . Deze stelt Nederlandse modebedrijven in staat om uitgebreid kennis te maken met de mogelijkheden die Turkse kledingmerken en fabrikanten aan Nederlandse modebedrijven kunnen bieden om de productie van hun collectie en/of assortiment als partner in te vullen.

Turkije is nog steeds de op één na grootste exporteur van kleding naar EU landen, en is wereldwijd het zesde land op de lijst van exporteurs. Niet alleen op productievlak, maar ook op het gebied van design speelt de Turkse mode internationaal een belangrijke rol met namen als Huseyin CAGLAYAN, Rifat OZBEK, Dice KAYEK en Atil KUTOGLU die hoog scoren qua kwaliteit, technologie en korte-termijn-leveringen.

De Turkish Fashion Break is de plaats bij uitstek waar ‘brandowners’, wholesalers en winkeliers zich kunnen laten informeren over collectie-, inkoop- en productiemogelijkheden in Turkije. Meer dan 25 Turkse bedrijven komen naar het World Fashion Centre Amsterdam om het de Nederlanders zo makkelijk mogelijk te maken, zodat zij zich eenvoudig kunnen laten informeren over de mogelijkheden.

De openingstijden op 6 en 7 november a.s. zijn van 10:00 tot 18:00, toegang is gratis na aanmelden via de site www.turkishfashionbreak.com

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here