Melek Usta is Zwarte Zaken Vrouw NL

0
2

Melek Usta, directeur van Colourful People, is uitgeroepen tot Zwarte Zaken Vrouw Nederland 2006. Afgelopen zaterdag is tijdens het awards gala diner van de Businessclub Zwarte Zaken Vrouwen Nederland ( ZZVN ) in het Okura hotel te Amsterdam de prestigieuze prijs aan haar uitgereikt.

De prijs werd uitgereikt door minister van Verkeer en Waterstaat, Karla Peijs. Onder de vele genodigden waren ook oud minister Sybilla Dekker, tweede kamerlid Laetitia Griffith en de burgemeester van Amsterdam, Job Cohen.

Het juryrapport werd opgesteld onder leiding van Loek Hermans voorzitter MKB Nederland. Een van de reden dat de geboren Turkse de prijs kreeg is dat zij Colourful People’ in zes jaar heeft opgebouwd tot een bloeiend en groeiend bedrijf. Colourful People is een bedrijf van werving en selectie gericht op hoog opgeleide vrouwen en allochtonen. Daarnaast geeft het training en advies op het gebied van diversiteitmanagement.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here