Uitgeverij lanceert Turks tv-blad

3
3

Turks tv-blad De Nederlandse uitgeverij TUM Media lanceert half november een tv-blad, website en tv-kanaal met een overzicht van de Turkse programma’s die via satellietzenders in Europa te bekijken zijn. In België zal het tv-blad een oplage van 30.000 exemplaren hebben.

De Turkse tv-kijker in Europa ziet door het grote aanbod van programma’s via satellietzender vaak het bos door de bomen niet meer. “Het programmablad is een selectie van de beter bekeken Turkse programma’s door de Turkse gemeenschap in Europa”, zegt Hakan Korkmaz, oprichter van TUM Media.

“Nu bestaat er nog geen dergelijk informatiekanaal. Wanneer iemand een Turks programma wil bekijken, kunnen de programmagegevens slechts heel summier opgezocht worden via teletekst of via de Turkse kranten. Niet iedere Turk in Europa koopt trouwens dagelijks een Turkse krant en die kranten komen ook soms te laat aan.”

3 REACTIES

  1. Dat wordt hier ook gezegd Serdar, alleen het is omgedraaid.
    Hier wordt gezegd dat ze door het bos de bomen niet meer zien; is precies hetzelfde als wat jij zegt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here