di 16 januari 2018, 20:38 uur

Honderden gewonden Turkije na aardbeving

BevingEen zware aardbeving nabij de Griekse eilanden Limnos en Samothraki heeft in Turkije voor honderden gewonden gezorgd. Het ministerie van Rampen en Noodsituaties in Turkije maakte melding van 266 gewonden, waarvan velen licht.

Een persoon ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis nadat hij of zij uit paniek van een balkon sprong, melden lokale media. Veel andere mensen sprongen uit de ramen toen de beving, met een kracht van 6,2 tot 6,5 op de schaal van Richter, zich voordeed.Er zijn 4 reacties

 1. Kamil
  Geplaatst op 25 mei 2014 om 10:42 pm uur.

  dit is zeker ook de schuld van erdogan 😀

  • wim
   Geplaatst op 27 mei 2014 om 8:37 am uur.

   Daar kunnen we een boom over op zetten indien je wilt..
   Wel zielig hè dat die arme Erdogan toch de schuld krijgt van alles. Hoe komt dat toch? Ik begrijp er niets van. Hij is zo aardig!! Vooral voor de nabestaanden van de mijnramp. Zooooo aardig en meelevend!!

  • alper
   Geplaatst op 27 mei 2014 om 11:23 am uur.

   Alles is de schuld van erdogan ha ha ha
   Tokkies toch..

   • wim
    Geplaatst op 28 mei 2014 om 5:24 pm uur.

    Fijn om te zien dat je het begrijpt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl