Honderden gewonden Turkije na aardbeving

4
1

BevingEen zware aardbeving nabij de Griekse eilanden Limnos en Samothraki heeft in Turkije voor honderden gewonden gezorgd. Het ministerie van Rampen en Noodsituaties in Turkije maakte melding van 266 gewonden, waarvan velen licht.

Een persoon ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis nadat hij of zij uit paniek van een balkon sprong, melden lokale media. Veel andere mensen sprongen uit de ramen toen de beving, met een kracht van 6,2 tot 6,5 op de schaal van Richter, zich voordeed.

4 REACTIES

    • Daar kunnen we een boom over op zetten indien je wilt..
      Wel zielig h├Ę dat die arme Erdogan toch de schuld krijgt van alles. Hoe komt dat toch? Ik begrijp er niets van. Hij is zo aardig!! Vooral voor de nabestaanden van de mijnramp. Zooooo aardig en meelevend!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here