Erdogan toegejuicht en verketterd

4
3

erdoDe Turkse premier Erdogan is vanavond toegejuicht door zo’n 15.000 aanhangers tijdens een speech in een hal in Keulen. In zijn speech sprak Erdogan onder meer zijn ergernis uit over de Duitse pers, die te kritisch zou hebben bericht over het recente mijnongeluk in Soma en daarmee zijn regering “heeft beledigd”.

Elders in de stad protesteerden volgens de politie 30.000 mensen tegen Erdogans aanwezigheid. De organisatoren zelf spreken van tenminste 50.000 aanwezigen. Duizenden demonstranten kwamen uit buurlanden als België en Nederland, meldt de NOS.

4 REACTIES

  1. Van de meer dan een uur durende toespraak wat pikt de NL media op??
    dit hier boven ja.

    NL media zo zielig, je zou ze haast willen opsluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here