do 18 januari 2018, 01:24 uur

Zes doden bij geweld tijdens Turkse verkiezingen

verkiezingen1Opstootjes tijdens de lokale verkiezingen in Turkije hebben al aan verschillende mensen het leven gekost. Volgens het Turkse persagentschap Dogan zijn minstens 6 doden en 13 gewonden gevallen meldt het ANP. Volgens RTL nieuws vielen vier van de doden bij een vuurgevecht tussen twee families in de zuidoostelijke provincie Sanliurfa. In de provincie Hatay overleden twee familieleden van kandidaten bij een vuurgevecht.

Eerder op de dag raakten al negen mensen gewond bij botsingen tussen gewapende groepen rondom een stemlokaal in Birecik. Met knuppels en messen gingen lokale kandidaat-bestuurders elkaar te lijf.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl