ma 18 december 2017, 23:09 uur

Weer demonstraties in Turkije na dood demonstrant

demoweerIn Turkije gaan weer mensen de straat op, nadat een agent een 22-jarige demonstrant zou hebben gedood. Ahmet Atakan raakte maandagavond gewond nadat hij een traangasgranaat tegen zijn hoofd had gekregen bij een herdenkingstocht voor de slachtoffers van het politiegeweld dat gebruikt werd tegen de demonstranten in juni. De man overleed vanmorgen.

Volgens het officiele bericht overleed Atakan na een val uit het raam van waaruit hij met stenen gooide. Artsen verklaren echter dat er geen sporen zijn van een val, en getuigen zeggen gezien te hebben hoe een politieagent op vijf meter afstand een traangasgraanaat naar het hoofd van het slachtoffer gooide.(FOTO: Bram Vermeulen via Twitter)Er zijn 6 reacties

 1. Volkan Atatürk
  Geplaatst op 12 september 2013 om 9:08 am uur.

  Erdogan en Gul moeten weg. Allebei zijn “YOBAZ”. Nog nooit had een Turkse president of premier een vrouw met hoofddoek. DAT IS VERBODEN. Wacht maar, ATATÜRK komt terug; en dan zullen deze achterlijke idioten opgehangen worden. HAHAHA!

  • alper
   Geplaatst op 20 september 2013 om 1:01 pm uur.

   ja, en jij gaat verhuizen naar armenie. Jij met je ataturk. Ga eerst maar de basisschool afmaken.

 2. turk oglu turk
  Geplaatst op 12 september 2013 om 11:13 am uur.

  rot op man

 3. alper
  Geplaatst op 12 september 2013 om 12:35 pm uur.

  ga de basisschool afmaken idioot.

 4. Leger van Ataturk
  Geplaatst op 14 september 2013 om 2:43 pm uur.

  Het zijn collabarateurs Volkan. Het zijn Arab lovers.

 5. Burcu
  Geplaatst op 19 september 2013 om 7:27 pm uur.

  Bravo Volkan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl