Weer demonstraties in Turkije na dood demonstrant

6
7

demoweerIn Turkije gaan weer mensen de straat op, nadat een agent een 22-jarige demonstrant zou hebben gedood. Ahmet Atakan raakte maandagavond gewond nadat hij een traangasgranaat tegen zijn hoofd had gekregen bij een herdenkingstocht voor de slachtoffers van het politiegeweld dat gebruikt werd tegen de demonstranten in juni. De man overleed vanmorgen.

Volgens het officiele bericht overleed Atakan na een val uit het raam van waaruit hij met stenen gooide. Artsen verklaren echter dat er geen sporen zijn van een val, en getuigen zeggen gezien te hebben hoe een politieagent op vijf meter afstand een traangasgraanaat naar het hoofd van het slachtoffer gooide.(FOTO: Bram Vermeulen via Twitter)

6 REACTIES

  1. Erdogan en Gul moeten weg. Allebei zijn “YOBAZ”. Nog nooit had een Turkse president of premier een vrouw met hoofddoek. DAT IS VERBODEN. Wacht maar, ATATÜRK komt terug; en dan zullen deze achterlijke idioten opgehangen worden. HAHAHA!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here