wo 17 januari 2018, 00:15 uur

Oud-kanselier Kohl wilde anderhalf miljoen Turken deporteren

KohlDe vroegere Duitse bondskanselier Kohl wilde in 1982 de helft van de anderhalf miljoen Turken in West-Duitsland uitzetten. Dat blijkt volgens het blad Der Spiegel uit geheime verslagen die zijn vrijgegeven door de Britse regering.

Kohl vond dat Duitsland niet in staat was om de grote hoeveelheid Turken in de maatschappij op te nemen. Hij wilde het aantal Turken in West-Duitsland daarom in vier jaar tijd halveren. Turken die vertrokken, zouden hun betaalde sociale premies meekrijgen. De achterblijvers moesten verplicht op taalles.

UPDATE:
Geert Wilders, de leider van de anti-islam partij PVV, heeft vandaag hierop gereageerd via Twitter. Wilders noemt het plan van Kohl een “fantastisch idee!”. Hij Twittert: “Hoe meer remigratie van niet-westerse allochtonen hoe beter. Ik zeg: doen, ook in Nederland!”

wilders.deportatie

..Er zijn 5 reacties

 1. wiert van der veen
  Geplaatst op 2 augustus 2013 om 1:03 pm uur.

  Bij herhaling blijkt maar weer eens hoe gevaarlijk die Geert Wilders is. Die vent kan echt niet meer.

  • Wim
   Geplaatst op 2 augustus 2013 om 1:43 pm uur.

   Ach Wiert kijk ook eens goed naar de commentaren van de AKPers op Europa en met name NLers. Daar lusten de honden echt geen brood van. Zij spelen Wilders in de kaart en daar zitten we niet op te wachten. Extreme gedachten komen weer op als in de jaren 30-40. Stupidity all over.

 2. Dekschip
  Geplaatst op 2 augustus 2013 om 5:02 pm uur.

  Geef me maar maandelijks 500 euries..
  Dag nederlandje daag daag koningin!

 3. Tc
  Geplaatst op 14 augustus 2013 om 6:44 pm uur.

  Op eigen kracht vertrekken kan je niet of wel?

 4. Tc
  Geplaatst op 14 augustus 2013 om 6:45 pm uur.

  Islamistische wijze van stank voor dank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl