Oud-kanselier Kohl wilde anderhalf miljoen Turken deporteren

5
20

KohlDe vroegere Duitse bondskanselier Kohl wilde in 1982 de helft van de anderhalf miljoen Turken in West-Duitsland uitzetten. Dat blijkt volgens het blad Der Spiegel uit geheime verslagen die zijn vrijgegeven door de Britse regering.

Kohl vond dat Duitsland niet in staat was om de grote hoeveelheid Turken in de maatschappij op te nemen. Hij wilde het aantal Turken in West-Duitsland daarom in vier jaar tijd halveren. Turken die vertrokken, zouden hun betaalde sociale premies meekrijgen. De achterblijvers moesten verplicht op taalles.

UPDATE:
Geert Wilders, de leider van de anti-islam partij PVV, heeft vandaag hierop gereageerd via Twitter. Wilders noemt het plan van Kohl een “fantastisch idee!”. Hij Twittert: “Hoe meer remigratie van niet-westerse allochtonen hoe beter. Ik zeg: doen, ook in Nederland!”

wilders.deportatie

..

5 REACTIES

    • Ach Wiert kijk ook eens goed naar de commentaren van de AKPers op Europa en met name NLers. Daar lusten de honden echt geen brood van. Zij spelen Wilders in de kaart en daar zitten we niet op te wachten. Extreme gedachten komen weer op als in de jaren 30-40. Stupidity all over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here