zo 17 december 2017, 20:36 uur

Bezoek Poetin aan Turkije in teken van handel

De Russische president Putin is gisteren in Turkije aangekomen voor een staatsbezoek. Zakelijk gezien zijn Rusland en Turkije goede vrienden, maar sinds het conflict in Syrie oplaaide is de relatie wel iets ingewikkelder geworden. Daarom praat hij met de Turkse regering over de handel tussen de twee landen.

En dit is een belangrijk onderwerp omdat de onderlinge handel tussen de twee landen blijft groeien. Zo levert Rusland aardgas aan Turkije en zijn heel veel Turkse bouwbedrijven actief in Rusland. Beide landen hebben gisteren ook aantal overeenkomsten getekend waaronder een nota van overeenstemming op het gebied van bankzaken en financiën.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl