Apple breidt iTunes Store uit in Turkije

0
6

Apple heeft het bereik van zijn iTunes Store uitgebreid met nog 56 landen, waaronder ook Turkije. Dat brengt het totaal op 119 landen. De iTunes Store is de webwinkel waar klanten online muziek kunnen downloaden, en in een aantal landen ook films, tv-series en e-books.

De reden voor de uitbreiding is dat steeds meer inwoners van die landen over internet beschikken en over (mobiele) apparatuur om digitale bestanden te downloaden. Alleen al in Rusland, Turkije, India en Zuid-Afrika gaat het om zo’n 250 miljoen internetgebruikers.

Apple heeft gezorgd voor een aanbod van lokale ‘content’ in de landen waar de iTunes Store nu toegankelijk is geworden. Internetgebruikers in Turkije kunnen voortaan ook films en tv-series kopen of huren.(Via: AutomatiseringsGids)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here