do 18 januari 2018, 06:58 uur

Turkije en NAVO inspecteren Patriot locaties

Een delegatie van Turkije en de NAVO gaat binnenkort de locaties langs de Turks-Syrische grens inspecteren waar door Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten te leveren Patriot-raketten moeten worden gestationeerd. Daarna wordt besloten hoeveel Patriot-systemen en militairen langs de grens moeten worden opgesteld. Dit heeft het Turkse leger maandag bekendgemaakt meldt Novum/AP.

Syrië zou de beschikking hebben over honderden ballistische raketten die een chemische lading kunnen dragen. NAVO-lid Turkije vreest dat de Syrische burgeroorlog overslaat naar zijn kant van de grens en wil zich hier met de stationering van batterijen Patriots tegen wapenen.(Bron/Overgenomen van: Nieuws.nl)Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl