do 18 januari 2018, 14:57 uur

‘Val kabinet-Rutte door bezoek Gül aan Nederland’

Volgens de Turkse kwaliteitskrant Taraf was het bezoek van de Turkse president Gül aan Nederland persoonlijk de aanleiding voor de val van het kabinet-Rutte. Volgens de krant was de spanning in de coalitie voorafgaand aan dat bezoek ook de reden dat de details van het bezoek van de koningin zo lang op zich lieten wachten.

Dat schrijft het NOS Nieuws. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst is dat niet het geval. Koningin Beatrix is momenteel op bezoek in Turkije. Later dit jaar zal ook de Nederlandse premier Turkije bezoeken.Er is 1 reactie

  1. marry
    Geplaatst op 24 juni 2012 om 11:01 pm uur.

    Het was volgens mij de druppel die de emmer deed overlopen! Schandalig hoe de PVV in de periode van ‘gedogen’ zoveel mensen/groepen beledigde en toen ook nog de president van een bevriend land. De maat was kennelijk vol voor de VVD en het CDA en de spanning liep hoog op tussen de regering en de gedoogpartner.
    Dus indirect was het wel het bezoek van de heer Gül dat de regering deed vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl