Turkse minister weigert boek van Geert Wilders

16
14

De Turkse minister Egemen Bagis heeft gisteren geweigerd om het het boek van Geert Wilders over de islam in ontvangst te nemen. Het boek, Marked for Death: Islam’s War against the West and Me, werd door PVV-Europarlementariër Barry Madlener aangeboden.

Dit gebeurde toen een Turkse delegatie een bezoek bracht aan het Europees Parlement. Madlener laat weten teleurgesteld te zijn dat de minister het boek niet wilde aannemen. “Het is treurig om te zien dat Bagis zijn ogen sluit voor de gevaren van de islam”, zegt hij.

16 REACTIES

 1. Ik hoop dat hij of Geert Wilders daar ergens waar je Turken hebt Turkse geld of vlag langs zijn kont haalt…ter teken van ik veeg ermee mijn kont eraf….

  Kjiken wat er gebeurt ??

 2. Engelse Holigans die Europa in rep en roer bracht door hun agressies…deden dit namelijk in Istanbul wel….als ik me goed herinner waren 4 Holigans ter plaatse vermoord…door mannen die niets met voetbal te maken hadden…

  Mehmet

 3. Maar goed, Geert is altijd zo slim geweest de grens van zijn kunnen op te zoeken en nooit overheen te gaan….en toch aandacht weten te krijgen…

  wel slim…dus ik denk niet dat hij trucs zal halen die gelijk een vorm van zelfmoord is.

  Mehmet

 4. Het grappigste aan Geert Wilders vind ik dat hij getrouwd is met iemand van Turks bloed…en dat hij zelf ook nog half Indonesisch is….

  en toch tegen de Turken is en Moslims…

  – Zijn vrouw is Hongaars, dat is een Turks volk…
  – een van zijn ouders is Indonesiër..dus ook moslim….

  rarara wat kunnen mensen toch raar zijn,

  Mehmet

 5. Aan Mehmet ,Je moet ook even weten dat Hongarije voor een grootste deel katholiek/orthodox zijn .Indonesie is een kolonie van Nederland geweest waar hij vandaan komt .Molluker is het betere woord.Jullie turken zijn door de eeuwen altijd oorlog aan het voeren tegen de katholieken en vica versa andersom.
  745 NC.Skanderberg verloren 1.0 katholieken
  1748 slag bij wenen sobieski polen alweer verloren 2.0 voor de katholieken.En nu woed er weer een wereld oorlog behind curtains -Modern war far iedere dag via internet via alle andere bronnen.GRIEKENLAND EN SYRIE DE BRUG NAAR DE ISLAM IS LEVENSBELANGRIJK. dat is er gaande al eeuwen lang orrlog Islam tegen de katholieken.

 6. Aan Mehmet ,Je moet ook even weten dat Hongarije voor een grootste deel katholiek/orthodox zijn .Indonesie is een kolonie van Nederland geweest waar hij vandaan komt .Molluker is het betere woord.Jullie turken zijn door de eeuwen altijd oorlog aan het voeren tegen de katholieken en vica versa andersom.
  745 NC.Skanderberg verloren 1.0 katholieken
  1748 slag bij wenen sobieski polen alweer verloren 2.0 voor de katholieken.En nu woed er weer een wereld oorlog behind curtains -Modern war far iedere dag via internet via alle andere bronnen.GRIEKENLAND EN SYRIE DE BRUG NAAR DE ISLAM IS LEVENSBELANGRIJK. dat is er gaande al eeuwen lang oorlog Islam tegen de katholieken.Tevens zal Israêl de doorslagevende rol spelen.Het schaakspel is complex en doorgaans voorspelbaar .3.0 voor de katholieken.

 7. Jullie zijn een raar volk wij laten jullie het geloof islam beleiden. Jullie provoceren 24/24 tegen elk ander geloof.Dit is het probleem niet andersom.Jullie moorden iedere dag katholieken in jullie land ,wij veroordelen alleen.

 8. 01- Denk je wel voor je uitleg, ik ben ermee bekend dat er Turkse volkeren zijn die nooit Moslim zijn geweest. Je heb genetisch Turkse mensen die Boedist, Jood, Orthodox Christelijk, Katoliek Christelijk, Hindoe en Sjamaan zijn…. Genetisch Turkse mensen heb je onder alle geloven sinds het bestaan van die geloven…behalve Joodse daar is een Turkse clan later rond het jaar 800-1100 toe overgegaan.

  02- Oorlog voeren zit in het bloed van de Turken. Er is een Europese spreekwoord die zegt: Laat je niet naaien door een Turk anders neemt hij bezit van jouw en wordt jij zijn eigendom en tevens ga een Turk niet proberen te naaien want vroeg of laat neemt hij wraak van je en wordt je alsnog genaait… Chinezen hebben meer van zulke gezegdes over Turken…

  03 – Klopt, De Katholieke Kerk en de Turken hebben heel heel lang ruzie, sinds 1453 is dat vooral in alle hevigheid losgebarsten..

  04- Leuk dat je 2 feiten naar voren haalt waarbij Turken verloren hebben…maar je hebt het slechts over 2 oorlogen… Turkse geschiedenis is meer dan 10.000 jaar jaar… als we alleen al naar de afgelopen 1000 jaar kijken hebben Turken letterlijk talloze oorlogen gevoerd… de laatste belangrijke oorlog voor de gehele mensheid is die van Galipoli….Geallieerden vallen Ottemaanse Rijk aan die kapot is, verslagen, verzwakt en slechts 200.000 man op been heeft kunnen brengen met zeer slechte bewapening tegen een 3 miljoen man sterke Engelse, Franse / geallieerde legers. Geallieerde legers verloren
  1.5 miljoen manschappen Turken 150.000 maar geschied kundig om geen gezichtsverlies te lijden hebben ze 1.5 miljoen aangepast naar 250.000 slachtoffers en bij de Turken om eenheids gevoel de creeeren hebben het aantal doden cijfermatig opgeschroefd naar 260.000 doden…

  Het is militair technisch bekend dat 1 Turkse soldaat gelijk is aan 3 westerse soldaten in oorlog…

  05 – Vergeet niet, het is geen Oorlog tegen de Moslims…. Maar tegen de Turken die Moslim zijn…. Turken worden nog steeds als gevaar beschouwd voor de belangen van de westerse Elite…

  06 – En ik wil zelf aan toevoegen… Ik als Turk zijnde ervaar de europeaan niet als mijn vijhand….Ik ben tevens niet eens zwaar gelovig….ik sta open voor anderen…ik ben voor de mensenrechten en democratie… en ik voel mijn een wereldburger,,,, het is niet van deze tijd om vijandige gevoelens voor elkaar te hebben…

  07- Ik wil je informeren dat behalve Turken zeer goede soldaten en leiders zijn ook zeer goede wetenschappers en kunstenaars zijn… De bassis van de gehele westerse wereld is gebaseerd op Turkse wetenschap, cultuur en tevens Turkse, Ottemaanse waarden en normen die een voor een gekopiert zijn van de Turken…de gehele Turkse systeem is verwerkt in de gehele westerse Democratie om vervolgens te komen vertellen van kijk wij hebben dit en jullie zijn ondemocratisch… bewijzen liggen zwart wit klaar….

  ironisch is het de westen gelukt de Turken te laten geloven dat het beste in Europa aanwezig is maar de Turken alleen maar Barbaars zijn geweest…

  gelukkig herondekken de Turken dat ze een geschiedenis hebben, waarden en normen hadden en hebben waardop ze als mens zijnde enorm op trots kunnen zijn.

  Mehmet

 9. Ter informatie…..

  Het zijn wederom weer de Turken die hedendag nog steeds van zeer grote toegevoegde waarde zijn in de vooruitgang van de Wetenschap. het is voor Turken haters helaas een feit dat 90% van alle belangrijke wetenschappelijke ondekkingen door mensen wordt gedaan die genetisch van Turkse afkomst zijn….

  Nog een heel andere punt waar ik op wil wijzen dat niet leuk zal klinken… alle germaanse volkeren hebben rond 15% Turks bloed in hun genen… en tevens is juist dat beetje Turkse bloed in de germaanse genen die Germanen een beetje vechtersvolk maakt…. want heldendom is het gewoonste zaak voor een Turk, Sterven voor je zaak is voor een Turk echt de allergewoonste taak van de wereld…vandaar dat volkeren die beetje Turks bloed hebben net iets beter kunnen vechten…

  Mehmet

 10. ow misschien vind jij dit ook niet leuk…

  Dat Joden zo Succesvol zijn komst door de combinatie van het Joodse geloof en dat 90% van alle Joden van de wereld Turk zijn en later Jood zijn geworden….in hun bloed zit voor ongeveer 40% Europees en met name germaans bloed….

  gevolg….zij heersen nu over de wereld, zijn heer en meester… en het komt er op neer dat een andere Turkse clan als de Turken die moslim zijn over de aarde heersen….zij vormen de Elite van het westen die de Huidige Turken als gevaar ervaart omdat de andere Turken dan zijzelf de capaciteit en de potentie hebben het huidige westere Joodse Elite van de troon de stoten en zelf daar te komen zitten….

  Geheime statistieken laten al zien dat in alle landen waar Turken zitten zij over 50 jaar economisch die laten mogelijk controleren of op zijn minst zeer belangrijke deel van Uitmaken….

  Daarom dat de Kerk en heel Europa Turken zwak maakt…om dit proces af te zwakken en het liefst om te draaien….

  Maar dit is een proces dat onomkeerbaar is. Ik zeg niet wij gaan over jullie heersen, Turken zijn goede Heerers die gerechtvaardig zijn, dus wees niet bang… Kijk naar de Ottemaanse Rijk, het is statistiek bewezen dat elke Stuk land dat veroverd is door de Turken Economisch, Cultureel en op waarden en normen en het beleid van eigen taal en geloof erop vooruit zijn gegaan….

  Turken hebben over sommige Christelijke naties 500 Jaar geheerst en in die 500 Jaar hebben de Christenen noch hun geloof noch hun taal noch hun leven verloren….

  Kijk naar Europa, die ging naar Amerika bv Mexico, het volk daar verloor zijn leven binne kortte tijd voor 96% zijn leven…van de 24 miljoen Indianen beleven in mexivo 1 miljoen over, over heel AMerika zijn 70 miljoen Indianen vermoord….Daar waar geen genocide werd gepleegd werd men bekeerd tot het Christendom en moest zijn eigen taal en cultuur opgeven.

  dit zijn helaas de feiten.

  Als mensheid moeten jij en ik ons samen schamen omdat wij beiden tot het menselijke ras behoren.

  Mehmet

 11. Ow en die Christenen die vermoord zijn in Turkije… overdrijf niet het zijn enkelen, ja zelfs 1 tje is teveel omdat niemand mag worden vermoord, het is een mensenleven en als we verder kijken dan ons neus lang is is vandaag de dag de daders opgepakt en worden ze berrecht.

  Weet je wie de Daders zijn !!! Mensen die in opdracht van Erkenekon handelen… weet je wat Erkenekon is… een geheime Organisatie die machtiger dan de overheid is binnen de overheid opgericht en geleid door Geheime diensten uit Amerika en het westen…. Waarom, om Turkije onder controle te houden en van tijd tot tijd laten ze een Christenen vermoorden om vervolgens in de Media met veel TamTam Turken Barbaar te noemen…. De Media is ook hun eigendom en zijzelf zijn ook diegene die opdracht geven Christenen in Turkije te laten vermoorden…

  Helaas….

  Dit is bewezen….zielig dat Turken onder controle van het westen staan….Ik heb niets tegen het westen, maar een Turk is vrij van geest kan het is tegen de natuur van de Turk om niet vrij te zijn, Turken en Turkse volkeren zijn nooit slaven geweest en slaaf zijn kunnen ze nooit accepteren, zit niet in de natuur van een Turk.

 12. ow foute informatie van mijn zijde…

  Met de opgepakte daders doelde ik eigenlijk op leden van Erkenkon en mensen die onbewust voor Erkenkon werken zijn opgepakt….

  maar ow de echtte opdrachtgevers de bazen…. die komen uit de Elite van het westen vandaan…die zijn ook Jouw en mijn baas en onbereikbaar, onschendbaar en de wet en het geld dient hen.

  Mehmet

 13. Joodse mensen hebben hele moeilijke tijden gekend…

  Ik ben er trots op dat Turken nooit een volk hebben willen uitmoorden puur om hun afkomst…

  Ik ben er ook trots op dat Turken door de geschiedenis heen altijd en iedereen en elke volk in Nood die om hulp vroeg of die bescherming zocht bij de Turken altijd heeft geholpen.

  Joden waren onder de Turken altijd zeker dat hun geloof, waarden en normen, leven gewaarborgd werd. Dit was idem dito naar Christenen en alle andere volkeren hetzelfde…

  zie Turkse geschiedenis, boordevol bewijs…

  Mehmet

 14. Een voorbeeld,

  In Istanbul hen je een gebied die heet Polenezkoy… betekent dorp van de Polen en tevens de naam van die plaats….

  Hier leefden en leven nog steeds de nakomelingen van Polen die destijds, honderden jaren terug gevlucht zijn uit Polen nadat ze pogingen hadden gedaan om Polen te bevrijden van andere bezetters….Polen was namelijk bezet… nadat de coup was mislukt moesten alle Polen vluchten die hieraan meegedaan hadden of verdacht van zouden kunnen worden …. inclusief vrienden en famillie die niets mee te maken had….

  allen vluchten naar Ottemaans Turkije. Ottemaanse Rijk wordt bedreigd met Oorlog… Ottomaanse Rijk zegt kom maar op, wij kunnen onze traditie om gasten goed te behandelen niet opgeven omdat u hen verraders vind en uitgeleverd wil krijgen.

  Geen enkele westerse land zou een oorlog riskeren met een andere land voor een paar mensen. Die gaat meteen rekenen met geld,,,, gast die komt moet geld opleveren…zo niet mag die oprotten…en mits hij geld oplevert mag binnen maar wanneer andere problemen ontstaan wordt die net zo makkelijk opgepakt en uitgeleverd om geen problemen te ondervinden..

  Mehmet

 15. Mehmet, aferin, su adamin agzinin payini iyi verdin. Aan jou ideeën sluit ik me totaal aan. Alexander reageert niet meer. Hij denkt dat iedereen van lage intelligentie is. Jammer zo hebben we in Nederland overal van zulke geestjes rondlopen. Een bekrompen geest noem je dat. Even attenderen op: We zijn niet allemaal fundamentalisten en mensenslachters. Alexander ik zou je even willen adviseren om in de geschiedenis boeken te duiken om dan vervolgens uit te zoeken wat jou voorouders uitgevreten hebben. Alexander begint met aanwijzen jullie zus en jullie zo. Hij begint al met onderscheid maken en stemming makerij. Inderdaad als we het toch over genocide moeten hebben laten we beginnen met de grootste moorpartij die van de Indianen. En op Wilders terug te komen, hij verloochent zijn eigen afkomst. Hij zo zielig dat hij niet eens durft om zijn eigen haar kleur te behouden en of te laten zien. Met dat onnatuurlijke lichtblonde haar van hem. Hij ziet er niet uit. Als ik hem was zou ik mij doodschamen om mijn gedrag. Wat word ik toch kots misselijk van dat mannetje. Ik kan als een Turkse zeggen dat wij normen en waarden hebben en weten wat gastvrijheid is. Nederland is niet gastvrij alleen maar tolerant. Geld is niet alles waar het om draait. Als je dood gaat neem je niets mee alleen je lichaam wat zo straks gaat rotten. Wij mensen moeten een keer normaal gaan doen en niet zo afgunstig zijn. laat toch allemaal waa is het voor nodig leef je leven laat de ander leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here