ma 18 december 2017, 15:48 uur

Turkse gemeenschap Limburg eist excuses PVV

De Turkse gemeenschap in Limburg eist excuses van de PVV na het uitlekken van een e-mail waarin PVV-Statenlid Cor Bosman grove uitspraken doet over een collega-Statenlid van de PvdA. Dat meldt de Limburgse omroep L1. De Turken vinden Bosmans omschrijving van PvdA’er Selçuk Öztürk als ‘een stuk uitgekotst halalvlees, gemaakt van Turks varken’ schandalig en onfatsoenlijk.

De PVV bevestigt met zulke uitspraken het negatieve beeld van de partij dat heerst bij de Turken in Limburg, zegt het Provinciaal Platform Minderheden. ‘We begonnen de PVV eindelijk een beetje te vertrouwen, maar met dit soort uitspraken wordt dit in één klap tenietgedaan.’ Lees verder op L1: ‘PVV overweegt excuses aan Turkse gemeenschap‘.Er is 1 reactie

  1. betalen betalen betalen
    Geplaatst op 13 januari 2012 om 5:20 pm uur.

    hallo, laat pvv schadevergoeding betalen. dit gaat wel heel erg ver. wat holanders ook doen ALLES op geld gooien. Evvela para!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl