Wilders ondernam geen actie tegen Bosman

0
1

PVV-leider Geert Wilders was al op 5 mei 2011 ingelicht over de beledigende teksten van Statenlid Cor Bosman. Wilders beloofde actie te ondernemen, maar deed dit niet. Dat zei PvdA-Statenlid Selçuk Öztürk vrijdagavond. Bosman noemde Öztürk in een mail aan andere PVV’ers ‘een uitgekotst stuk halavlees van Turks varken’.

PVV-Statenlid Harm Uringa lichtte Wilders in, die beloofde actie te ondernemen. Maar dat gebeurde niet, aldus Öztürk.

Öztürk vreest dat er meer PVV’ers zijn die dezelfde gedachten hebben als het uit de Limburgse PVV-fractie gezette Statenlid Cor Bosman. Hij riep vrijdagavond in het televisieprogramma Nieuwsuur andere PVV’ers op het voorbeeld van Statenlid Harm Uringa, die in juli de PVV verliet, te volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here