ma 18 december 2017, 11:52 uur

Turkije haalt gewonden op in Libië

Een Turkse veerboot is zondag vertrokken naar de Libische stad Misurata om daar enkele honderden gewonde Libiërs op te halen. Ook brengt het schip artsen, twee ambulances en twee ton medicijnen en andere medische goederen naar de westelijke havenstad. Dat heeft de Turkse regering bekendgemaakt.

Volgens vicepremier Cemil Cicek is het de bedoeling dat 450 mensen die in de strijd in Libië gewond zijn geraakt, voor behandeling naar Turkije worden gehaald. Hij zei dat over de operatie afspraken zijn gemaakt met het Libische regime.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl