ma 18 december 2017, 15:49 uur

Turkse drugsverdachte aangehouden in Amsterdam

De Amsterdamse politie heeft een voortvluchtige Turk aangehouden die in zijn thuisland wordt gezocht voor grootscheepse heroïnehandel en het aanzetten tot moord. De politie had te horen gekregen dat de 45-jarige man in Amsterdam was. De Turkse autoriteiten hadden om zijn aanhouding gevraagd.

De man werd opgespoord en vrijdagmiddag door een arrestatieteam in een winkel in Amsterdam-West aangehouden. Dat gebeurde volgens de politie zonder problemen. Een besluit over de uitlevering van de verdachte moet nog worden genomen.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl