iPhone 4 vrijdag officieel in Turkije

0
3

Apple heeft vandaag officieel aangekondigd dat ze vanaf vrijdag 24 september de iPhone 4 in Turkije gaan verkopen. De providers Turkcell en Vodafone zullen de nieuwe generatie iPhone in combinatie met een abonnement aanbieden. De iPhone 4, die op 7 juni dit jaar werd geïntroduceerd, is op 24 juni jl. uitgekomen in de VS.

De nieuwe iPhone 4 is een gsm in combinatie met een iPod, een videocamera en een toestel voor mobiel internet met e-mail en gps-kaarten. Deze maand staan er meer lanceringen gepland. Maleisië trapt op donderdag 23 september af met een lancering via operators Maxis en DiGi. In Israel kunnen ze vanaf vrijdag 24 september via operator Orange de iPhone 4 kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here