ma 18 december 2017, 11:48 uur

Turkse toeristenboot gezonken

Een Turkse toeristenboot is woensdagavond op de Middellandse Zee in brand gevlogen en gezonken. Sinds het ongeluk wordt een Spaanse toerist vermist. Achttien toeristen en de vijf bemanningsleden wisten zich in veiligheid te brengen door overboord te springen.

Drie toeristen -een Spanjaard en twee Portugezen- liepen lichte verwondingen op. De Kayhan-9 maakte woensdagavond een tochtje van Marmaris naar Fethiye toen door nog onbekende oorzaak brand uitbrak. De overlevenden werden door reddingsboten uit het water opgepikt. Donderdag werd een zoektocht naar de vermiste Spanjaard op touw gezet.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl