ma 18 december 2017, 21:22 uur

Turkije vecht sancties tegen Iran aan

De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan is van plan de steun van Frankrijk voor nieuwe sancties tegen Iran aan te vechten. Ook wil Erdogan Parijs opnieuw vragen het streven van Turkije naar het lidmaatschap van de Europese Unie te steunen. Dat bleek uit een interview met Erdogan voorafgaand aan een bezoek aan Parijs meldt Novum Nieuws.

Erdogan is vandaag in Frankrijk en zal besprekingen voeren met Sarkozy. In het interview met de Franse krant Le Figaro zegt Erdogan dat hij betwijfelt dat meer sancties tegen Iran het land zullen overhalen om de westerse zorgen over zijn nucleaire programma weg te nemen.Er is 1 reactie

  1. oei
    Geplaatst op 9 april 2010 om 3:53 pm uur.

    ach, Erdogan is extra begaan met het lot van Iran!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl