Ceylan Ertem exclusief in Nederland

1
3

Wie dit jaar in spanning wacht op een programma rond Istanbul Culturele Hoofdstad 2010,kan opgelucht ademhalen. Istanbul komt naar je toe in Xenopolis. Een nieuw project van de Turks/Nederlandse crossover groep Baraná in samenwerking met de jonge Turkse underground zangeres Ceylan Ertem.

Xenopolis staat symbool voor de intense, bruisende metropool Istanbul. Een stad die kan vervreemden, maar waarin ook alles mogelijk is. De supergetalenteerde zangeres en fotografe Ceylan Ertem belichaamt die veelzijdigheid binnen haar extraverte en tegelijk kwetsbare persoonlijkheid. In haar teksten en foto’s verbeeldt zij samen met de topmuzikanten van Baraná de magie en energie van haar stad in een oog- en oorverblindende show.

Een unieke ontmoeting die je niet mag missen!

LINE UP
Ceylan Ertem stem
Behsat Ãœvez stem, elektr. saz, percussie
Steven Kamperman saxofoons, samples
Jeff Sopacua elektr. gitaar
Ernst Reijseger cello
Afra Mussawissade percussie, samples

Tournee 1 t/m 16 mei 2010

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here