zo 17 december 2017, 03:14 uur

Turken omgekomen bij verkeersongeval Bulgarije

In de buurt van de Bulgaarse stad Svilengrad, niet ver van de Turkse grens, zijn eergisteren zeven Turken omgekomen bij een verkeersongeval. De slachtoffers waren op weg van Duitsland naar Turkije, zo meldt het Bulgaarse ministerie van Binnenlandse Zaken. De bestuurder van het Turkse minibusje voerde een verboden inhaalmanoeuvre uit en botste frontaal tegen een Servische reisbus.

Alle zeven inzittenden van het minibusje, onder wie ook een 12-jarig kind, kwamen om. De Servische bestuurder van de reisbus raakte gewond en werd overgebracht naar een ziekenhuis.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl