zo 17 december 2017, 22:23 uur

Zaterdag herdenking vliegramp Turkish Airlines

Op Schiphol-Oost wordt zaterdagmiddag vanaf 12.05 uur een herdenking gehouden van de vliegramp vorige week woensdag nabij Schiphol. Dat heeft de gemeente Haarlemmermeer woensdag bekendgemaakt. De herdenking is besloten en vindt plaats in de hangar van de firma Jet Support op Schiphol-Oost.

De vliegtuigcrash van het toestel van Turkish Airlines kostte het leven aan vier Amerikanen en vijf Turkse inzittenden, van wie vier bemanningsleden. Tientallen passagiers raakten gewond en liggen nog in het ziekenhuis.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl