do 18 januari 2018, 05:07 uur

Omgekomen Turkse passagiers naar Turkije

Turkish Airlines vliegt de lichamen van vijf omgekomen Turkse passagiers terug naar Turkije. Dit gebeurt mogelijk zaterdag. Dat heeft een woordvoerder van de Turkse luchtvaartmaatschappij vrijdag laten weten meldt het ANP. Van de negen omgekomen slachtoffers hebben vijf de Turkse identiteit, zo werd donderdagavond bekend.

Drie van hen waren bemanningsleden van het Turkse toestel dat woensdag crashte in een weiland bij luchthaven Schiphol. Ondertussen hebben diverse onderzoeksteams vandaag hun werk hervat op de rampplek bij Schiphol en wil de onderzoeksraad de Black Box niet afstaan.

Ook heeft de Turkse pilotenvereniging Talpa aangegeven dat de crash met het passagiersvliegtuig mogelijk is veroorzaakt door een ander toestel dat kort ervoor op de luchthaven landde. De korte afstand tussen de toestellen leidde tot extra turbulentie voor het vliegtuig van Turkish Airlines aldus de pilotenvereniging.Er is 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl