Omgekomen Turkse passagiers naar Turkije

1
4

Turkish Airlines vliegt de lichamen van vijf omgekomen Turkse passagiers terug naar Turkije. Dit gebeurt mogelijk zaterdag. Dat heeft een woordvoerder van de Turkse luchtvaartmaatschappij vrijdag laten weten meldt het ANP. Van de negen omgekomen slachtoffers hebben vijf de Turkse identiteit, zo werd donderdagavond bekend.

Drie van hen waren bemanningsleden van het Turkse toestel dat woensdag crashte in een weiland bij luchthaven Schiphol. Ondertussen hebben diverse onderzoeksteams vandaag hun werk hervat op de rampplek bij Schiphol en wil de onderzoeksraad de Black Box niet afstaan.

Ook heeft de Turkse pilotenvereniging Talpa aangegeven dat de crash met het passagiersvliegtuig mogelijk is veroorzaakt door een ander toestel dat kort ervoor op de luchthaven landde. De korte afstand tussen de toestellen leidde tot extra turbulentie voor het vliegtuig van Turkish Airlines aldus de pilotenvereniging.

1 REACTIE

  1. […] Weterings van Haarlemmermeer en zijn collega’s. Hij bedankte hen voor het werk dat zij sinds de vliegtuigcrash van woensdag hebben verricht en voor hun steun aan de slachtoffers en hun […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here