di 16 januari 2018, 08:59 uur

Verbod op schuimfeesten Antalya

De gouverneur van de Turkse badplaats Antalya heeft schuimfeesten verboden na de dood van drie personen vorige maand. Het verbod is van kracht totdat betere veiligheidsmaatregelen kunnen worden getroffen op de feesten, berichtten Turkse media dinsdag.

Eind juli werden twee toeristen en een Turkse werknemer geëlektrocuteerd op een schuimfeest in een luxueus hotel. Ze kwamen om toen de bediener van het schuimapparaat uitgleed en het apparaat op de grond liet vallen. Schuimfeesten zijn zeer populair in hotels en clubs aan de Middellandse Zeekust van Turkije.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl