ma 18 december 2017, 23:18 uur

Samenwerking MVV en Trabzonspor

De Nederlandse profvoetbalclub Maastrichtse Voetbal Vereniging (MVV) gaat de krachten bundelen met de Turkse subtopper Trabzonspor. De alliantie kan verstrekkende gevolgen hebben, schrijft Dagblad De Limburger.

Niet alleen kunnen beide clubs spelers ruilen, Trabzonspor is ook bereid om transfers van MVV deels te gaan financieren.

Het eerste resultaat van de samenwerking is inmiddels zichtbaar meldt de krant. De Turkse club blijkt voor een aanzienlijk deel het geld op tafel te hebben gelegd voor de Belgische jeugdinternational Christian Bruls, de beoogde nieuwe regisseur van MVV.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl